K Velikonocům patří nejen nejen vajíčka, beránci a zajíčci, ale velmi často můžeme na stole spatřit i chutnou nádivku. Jednu takovou pro vás připravil i šéfkuchař Roman Paulus.
Jeho nádivka v sobě skrývá čerstvé špenátové listy a spoustu bylinek. nechybí ani anglická slanina, pečivo, vyšlehané bílky a koření.
Podívejte se na video, jaký způsob pečení vybrat, aby byla nádivka vláčná, a jaký druh masa použít, aby byla opravdu tradiční.
Nezapomeňte si před pečením připravit všechny potřebné suroviny. Na nádivku podle Romana Pauluse budete potřebovat:
100 g slaniny1 cibule125 g másla250 ml čerstvého mléka (3,5 % tuku)450 g veky nebo rohlíkůsůlpepřmuškátový oříšek100 g špenátu1 hrst nasekané listové petržele5 vajec „M“sádlo na vymazánístrouhanka na vysypání
Témata: Velikonoce recepty Vaření