Nova odkládá Survivor z důvodu, který nepřekvapí! Kdo v něm zabojuje o výhru?

Survivor

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2022 9:19

Reality show přišly v poslední době opět do módy, což se projevuje i v televizním programu na začátku letošního roku. Televizi Nova se ovšem u jejího nového projektu Survivor nevyhnuly vážné potíže.

Nova slibovala nejdrsnější reality show ve své historii, její start se ale odkládá. Ve vysílání se měla objevit dnes, diváci ji však poprvé uvidí až za týden. Důvod odkladu nepřekvapí, testy potvrdily výskyt onemocnění covid-19.

"V rámci zodpovědného přístupu je natáčení momentálně přerušeno, aby se zajistilo bezpečné prostředí pro celý štáb a všechny účastníky, a to také s ohledem na nařízení a pravidla Dominikánské republiky," uvedla Nova na twitteru.

Podle popisu pořadu se soutěžící budou muset vypořádat s nehostinnou tropickou džunglí, nedostatkem potravy a fyzicky náročnými úkoly. "Aby přežili, budou si muset vlastnoručně postavit bezpečné přístřeší, zajistit si jídlo a vodu nebo se naučit zakládat a udržovat oheň," píše se na webu.

O výhru ve výši 2,5 milionu korun bude usilovat celkem 24 soutěžících, polovinu z nich tvoří známé osobnosti. Diváci budou moci fandit třeba Ivě Pazderkové, Vojtěchu Drahokoupilovi, Barboře Jánové nebo Nikole Čechové alias Shopaholic Nicol. 

Témata: Survivor TV Nova