Co se chystá na jaro? Nový MasterChef a Svatba na první pohled! A to není vše!

Porota soutěže MasterChef.

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

19. ledna 2021 21:42

Diváci Novy se mohou těšit na nový seriál Anatomie života, finále Ordinace v růžové zahradě 2 i osmou řadu zábavní show Tvoje tvář má známý hlas. Součástí programu budou i seriály Ulice, Specialisté nebo reality show Výměna manželek.

Vzniknou také další díly reality show Utajený šéf, oblíbené kuchařské show MasterChef Česko nebo svatebního experimentu Svatba na první pohled. Skupina Nova představila jarní programové schéma na on-line tiskové konferenci.

"Pro letošní jaro jsme připravili opět nabitý program, nebudou chybět novinky, zábava, seriálové stálice nebo kvalitní a ověřené zpravodajství. A budeme pracovat i na pořadech a formátech, které diváci uvidí v druhé polovině roku," uvedla Silvia Majeská, ředitelka sekce programu skupiny Nova.

Skupina Nova byla loni v celodenním vysílání mezi lidmi nad 15 let druhá nejsledovanější za Českou televizí. Třetí je Prima. Nova zůstala nejsilnější u diváků ve skupinách 15 až 54 let a 15 až 69 let a také v hlavním vysílacím čase. Vyplývá to z výsledků měření sledovanosti ATO-Nielsen Admosphere.

Nový seriál Anatomie života vypráví osobní příběhy čtyř žen, sestřiček na traumatologickém oddělení. Další seriál z lékařského prostředí Ordinace v růžové zahradě 2 vstupuje se začátkem roku 2021 do své finálové sezony, ve které očekává příchod dvou hereckých hvězd - Petra Čtvrtníčka a Pavla Kříže. Diváci osmé řady show Tvoje tvář má známý hlas s podtitulem Šampioni uvidí nejoblíbenější účinkující napříč všemi minulými řadami. Pořadem budou provázet Ondřej Sokol a Aleš Háma.

Témata: MasterChef Svatba na první pohled TV Nova