Přicestoval jsem z roku 2030 a mám důležitou zprávu, tvrdí mladík. Co nás v příštích letech čeká?

cestování časem

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. března 2018 12:26

Je cestování časem reálné? Mnoho lidí se domnívá, že ano. Patří mezi ně i Noe, který podle svých slov přišel z roku 2030. Mladík, kterému se dostává velké mediální pozornosti, například prozradil, co bude se Severní Koreou a jejím vůdcem Kim Čong-unem.

Noe tvrdí, že cestoval v čase. Říká, že do roku 2030 už nebude Severní Korea - stát, který dnes nahání světu hrůzu - existovat. Do 12 let prý bude Korea znovu sloučena v jeden stát. „Severní Korea bude po nějaké době poražena a pak se stane součástí Koreje,“ uklidňuje svět mladý muž, který dál zůstává a anonymitě.

„Lidé stále budou používat jména Severní Korea a Jižní Korea, podobně jako Američané říkají sever a jih. Na Severu je zůstala spousta rebelů, kteří nechtějí kapitalistickou společnost. Těch ale bude postupně ubývat a země se prostě stane kapitalistickou. A všichni budou šťastni.“ tvrdí Noe.

„Objeví se nový vůdce, s Kim Čong-unem to bude vyřízeno, nebudu říkat jak, ale tak to bude,“ říká Noe, podle kterého před rokem 2030 dojde ke konfliktu, do kterého se zapojí několik národů a který nakonec povede ke konci státu v čele s Kim Čong-unem.

Cestující v čase také podrobně popsal, jak byl zajat v boji a mučen Severní Koreou. Dva dny se podle svých slov pohyboval na pokraji smrti. „Severní Korea se pro nás stává obrovskou, obrovskou hrozbou. Řeknu vám příběh o tom, jak jsem byl v Severní Koreji v roce 2030 - studoval jsem tam s jinými lidmi. Pak začaly boje mezi dvěma stranami - zapojila se do toho spousta zemí. Řeknu ale jenom tři, protože nechci způsobit nějaký časový paradox," říká Noe.

Do války se podle něj zapojily mimo jiné Spojené státy, Japonsko a Jižní Korea. „Bojovalo se a já jsem byl uprostřed války. Neustále se ozývala střelba, vzbouřenci se navzájem zabíjeli, takže pro mě bylo opravdu těžké se z toho dostat,“ tvrdí Noe.

„Snažil jsem se psát si poznámky. Severní Korea dosáhla malého vítězství a zmocnila se území, ve kterém jsem zůstal, takže mě několik hodin poté zatkli. Byl jsem byl poslán do tábora,“ popisuje své údajné zážitky mladík. V zajetí prý strávil dva dny a pak byl vysvobozen.

Témata: cestování časem Severní Korea (KLDR) Kim Čong-un válka