Jiří Ovčáček: Průšvih žehlil u největšího fanouška prezidenta Zemana!

Jiří Ovčáček

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. prosince 2021 9:45

Sám někdy působí dojmem, že je největší fanoušek prezidenta, přitom je jeho mluvčím. Jiří Ovčáček chce bezpochyby dát zapomenout na nedávný trapas.

Za roky, co jej vídáme po boku prezidenta, jsme si u Jiřího Ovčáčka zvykli na ledacos. Trapas z minulého týdne ale čekal málokdo. Mluvčí se opil a odmítal zaplatit taxikáři, nakonec u celé události asistovala policie i záchranná služba.

Ovčáček se za průšvih omluvil a v novém pracovním týdnu pokračuje v plnění povinností. Jeden ze svých pondělních úkolů zdokumentoval i fotograficky.

Tradice dodržena! A tak jsem dnes převzal od největšího fanouška pana prezidenta Pavla Kočiše adventní věnce, které vyrobil. Jeden z nich bude součástí Vánočního poselství prezidenta republiky, které odvysílá TV NOVA 26. prosince ve 13:00 hod.Děkuji převelice Pavlu Kočišovi! pic.twitter.com/BJhxrBN80M

— Jiří Ovčáček (@PREZIDENTmluvci) December 20, 2021

"Tradice dodržena! A tak jsem dnes převzal od největšího fanouška pana prezidenta Pavla Kočiše adventní věnce, které vyrobil," oznámil mluvčí na twitteru.

Ovčáček dodal, že jeden z adventních věnců bude součástí dekorace během prezidentova vánočního poselství. Zeman ho pronese v neděli 26. prosince.

Témata: Jiří Ovčáček