Řidička v protisměru! VIDEO zobrazuje tragickou nehodu u Lovosic!

Na dálnici D8 došlo k hromadné nehodě. (18.11.2020) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. listopadu 2020 9:09 | Aktualizováno: 21. listopadu 2020 9:49

Od středy vyšetřují policisté tragickou nehodu u Lovosic na severu Čech, při které se srazila čtyři vozidla. Jeden člověk zemřel. K čemu na hlavním tahu do Saska došlo, objasnily záběry z palubní kamery.

Na internetu se již ve středu objevilo video z tragické hromádné nehody, ke které toho dne ráno došlo na dálnici D8 u Lovosic. Záběry z palubní kamery potvrdily pravdivost domněnek, že jedno z aut se pohybovalo v protisměru.

Na místě se srazila dvě osobní auta a dvě dodávky. „Jedna z vyšetřovacích verzí je, že dvaasedmdesátiletá žena, která na místě podlehla svým zraněním, vjela do protisměru,“ řekla ve středu ČTK policejní mluvčí Markéta Johnová.

Další okolnosti tragické nehody policisté vyšetřují, případ si převzala od kolegů ze středních Čech litoměřická policie. Nehoda se stala zhruba v 08:20 na 45. kilometru na trase Bílinka - Praha poblíž čerpací stanice.

„Jedna osoba na místě zemřela, další sanitka převezla do ústeckého traumacentra k vyloučení vážných zranění. Dvě osoby byly po ošetření ponechány na místě,“ řekl ČTK mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník.

Témata: Dopravní nehody Policie ČR