SuperStar v ohrožení? Objevil se nečekaný velký problém!

Pavol Habera 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. května 2020 14:44 | Aktualizováno: 27. května 2020 14:26

Finále pěvecké soutěže SuperStar se blíží a vítěz bude znám už za dva týdny. Není to ale tak jednoduché, až se zdá. Přípravu komplikují nejen bezpečnostní opatření, ale i jeden z porotců.

Závěrečná kola, které se budou konat v přímém přenosu, budou z důvodu pandemie provázet přísná bezpečnostní opatření. Těm se nevyhnou soutěžící, štáb ani porota.

Samotnou přípravu komplikují i povinné testy na koronavirus. Přestože je už všichni, kterých se to týká, podstoupili, podle informací magazínu Nový čas ještě nemají vyhráno. Paľo Habera se totiž zasekl v USA.

Slovenská část účinkujících i štábu SuperStar prošla testováním na koronavirus kvůli odjezdu do Prahy, kde se 24. a 31. května budou konat finálová kola.

Vzorky si dali odebrat zpěváci Barbora Piešová, Giovanni Ricci, Julie Kramárová a Timotej Májsky, stejně jako i režisér Pepe Majeský a ostatní členové štábu. Paľo Habera si ale mezi tím užíval luxus ve své vile na Floridě.

Do soukromého letadla nastoupil až včera odpoledne, tedy dva dny před začátkem show. A ačkoliv byl testován v Americe, aby se v Česku mohl prokázat negativním testem na koronavirus a nemusel jít do karantény, podle magazínu bude muset podstoupit další testování. 

Témata: Superstar Pavol Habera