TÝDENNÍ HOROSKOP: Kozorohy čeká týden vášní, Váhy zažijí zklamání v rodině

Týdenní horoskop 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

24. ledna 2022 12:10

Další týden přichází! A vás jistě zajímá, co vám hvězdy předurčují? Co vás čeká? Jaký bude příliv energie? Hvězdy to vidí jasně, u některých dojde na zklamaní i finanční ztráty. O koho půjde? A kdo najde úlevu od stresu? To se dozvíte v našem TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, pořádně se rozhlédněte a nic nervěte na sílu! Budete sami překvapeni, jak moc vám to ve vztahu bude klapat! Hvězdy si s vámi pohrají v oblasti fantazie a pocitů. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Býci, v tomto týdnu můžete být emocionálně rozrušení. To však napraví vaše drahá polovička a udělá vám radost. V práci se přesvědčte, že víte, co máte dělat. Buďte trpěliví! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, tento týden bude pro vás hektický! Hvězdy navíc varují před finančními ztrátami. Dávejte si pozor na termíny a uzávěrky. Zaměstnání je pro vás momentálně důležitější než osobní život. A co dalšího si hvězdy nachystaly? To se dozvíte ve fotogalerii.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

V tomto týdnu máte chuť zkusit něco zcela nového. V oblasti vztahů budete pociťovat tlak a budete se to snažit napravit. Velké sny jsou v pracovní oblasti na dosah! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, do svých pracovních záležitostí si nenechte mluvit. Sami víte nejlépe, jak je dotáhnout do zdárného konce. V lásce vás čeká mnoho povyku pro nic. A co dalšího se bude v tomto týdnu dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny, v tomto týdnu pocítíte nový příliv energií. Budete houževnatí a vás i okolí to obohatí. Hvězdy předurčují úspěch v oblasti vztahů. Tento týden zkrátka bude příjemný. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, může dojít ke zklamání od blízké osoby. Ale právě to vás posune dál. Ani v pracovní oblasti nejde všechno podle plánu. Toužíte po nezávislosti. A co dalšího hvězdy předurčují? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, v pracovní oblasti se snažíte vytěžit maximum. S nadřízeným to však bude docela náročné. S velkou opatrností si s ním promluvte. Ve vztazích se k vám donese nečekaná zpráva. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

V tomto týdnu může dojít k situacím, kterých byste později litovali. Vaši drahou polovičku si hýčkejte. Její názor je stejně důležitý jako ten váš. A co dalšího si hvězdy pro tento týden nachystaly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, tento týden bude plný dobrodružství. Zejména v milostné oblasti. Půjde z vás cítit vášeň a kreativita. V pracovní oblasti se soustředíte na sebevyjádření. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři, hvězdy předurčují nepokoje v rodině. Připravte se na výměnu názorů. Nedovolte, abyste překročili jistou hranici. Ani v oblasti lásky to nebude zalité sluncem. Co se přihodí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, tento týden vám nabídne ambice. Konečně si nebudete připadat přehnaně svázaní. V pracovní oblasti se dočkáte pochopení a podpory. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop zajímavosti astrologie