PŘEHLEDNĚ: StarDance 2019 se blíží! Co nás čeká?

StarDance 2019

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. září 2019 13:12

Necelé dva týdny zbývají do začátku nové řady StarDance. Populární taneční soutěž čeká letos velká řada změn. Pojďme se na ně na všechny podívat.

Kdy:

Navzdory tomu, že se soutěž dočkala v desáté řadě mnoha změn, zůstávají termíny, kdy bude soutěž vysílána, stejné. I nadále platí začátek soutěže v říjnu, a první kolo odstartuje konkrétně 12. 10. 2019 ve 20:00. 

S tanečními páry se budeme setkávat, jak je zvykem, opět každou sobotu, a to až do prosince. Poslední, finálový večer, proběhne 14. 12. 2019.

Kdo:

Jak už je zvykem, i letos se nám představí 10 zbrusu nových celebrit. Ty ale oproti předchozím ročníkům doprovodí i 10 neokoukaných profesionálních tanečníků. Na koho se můžeme letos těšit?

biatlonistka Gabriela Koukalová a Martin Prágr youtuber Karel Kovář (Kovy) a Veronika Lišková moderátorka ČT Nora Fridrichová a Jan Kohout spisovatelka Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová zpěvák Ondřej Ládek (Xindl X) a Markéta Dostálová herečka Veronika Kubařová a Dominik Vodička rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková herečka a zpěvačka Tonya Graves a Michal Bureš herec a režisér Miroslav Hanuš a Adriana Mašková

S kým:

Nedílnou součástí soutěže jsou i moderátoři a porotci. Zatímco první jmenovaní pokračují ve tejné sestavě, hodnotící křesla se obměnila.

Moderátorská dvojice zůstává ve složení Marek Eben a Tereza Kostková i nadále stejná.

V porotě letos zasednou taneční trenér a choreograf Jan Tománek, bývalý tanečník a bavič Richard Genzer, tanečnice a trenérka Tatiana Drexler, a porotce Zdeněk Chlopčík.

Jak:

Nově bude všemi díly provázet detektivní příběh, tradiční pak budou tematické večery, přičemž hned druhý večer bude věnovaný Karlu Gottovi. Nebude chybět ani benefiční tančírna pro Centrum Paraple, pro které se loni vybralo přes 15 milionů korun.

Témata: StarDance