Dara Rolins čelí ostrým nařčením: To už je úchylka, ne?

Dara Rolins 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. července 2019 20:58

Dara Rolins čelí v posledních dnech často kritice a teď už i poměrně ostrým nařčením. Jedna z fanynek dokonce označila jednu z oblíbených činností slovenské zpěvačky na sociálních sítích za úchylku.

Před pár dny se Dara Rolins stala terčem kritiky uživatelů sociálních síti. Když totiž zapózovala v botách s leopardím vzorem, strhla se na jejím instagramovém profilu pořádná mela. Lidé prohlašovali, že jsou boty hrozné, neslušivé, jeden z nich dokonce Daře vzkázal, ať je spálí.

Oblíbená zpěvačka reagovala zveřejněním vyzývavé fotografie a následujícím komentářem: „Protože si beru všechny vaše rady k srdci, nebudu dnes nikoho provokovat a posílám jen nesmělý pozdrav, v něčem elegantním.“

Kritika na pár dní utichla, Dara navíc vyrazila s dcerou Laurou na dovolenou na řecký ostrov Kréta, kde je od fanoušků daleko. Právě odtamtud se ale ozvala s dalším provokativním videem v bikinách.

„Je vidět, že jsem nezkušený insta-kameraman. Až teď jsem si všimla, že jsem si krásně usekla hlavičku. Snaha byla, ale přetáčet to už nejdu. Takže, zpět k pointě: Moje cesta kolem zrcadla nemohla zůstat nepovšimnutá,“ komentovala Rolins záběry. Jenže jedna z fanynek se na ní zase obořila.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi), Čec 25, 2019 v 9:10 PDT

„Darinko, mám vás ráda, jste krásná, ale s prominutím, to už je úchylka se pořád fotit v plavkách, ne?“ zeptala se paní Alena a dodala: „My víme, že máte super postavu, všichni. Nemyslím to zle, ale těším se na vaše příspěvky a vždy toto. A prosím, není to závist z mojí strany.“

Témata: Dara Rolins