Nepříjemně zaskočená Helena Vondráčková: Fanoušci jí to spočítali kvůli očkování!

Helena Vondráčková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. března 2021 12:52 | Aktualizováno: 9. března 2021 22:10

Zpěvačka Helena Vondráčková se ostře ohradila proti kritice některých svých fanoušků. Těm se nelíbí, že se nechala naočkovat proti covidu-19. Navíc mají za to, že se zapojila do kampaně se snahou vnutit očkování všem. Podezřívají ji dokonce, že si za to nechala zaplatit!

Jak vás již server stars24.cz informoval, Helena Vondráčková se nechala naočkovat první dávnou vakcíny proti covidu-19. Zpěvačka prozradila, že neváhala a že očkování vidí jako jedinou možnost, jak se onemocnění zbavit, nebo alespoň zmírnit jeho průběh.

Někteří její fanoušci mají ale k vakcinaci negativní postoj a na facebooku jí obratem napsali, že oni se očkovat nenechají. Našli se i tací, kteří ji za její rozhodnutí kritizovali! „Milá Heleno, je mi líto, že jste podlehla strašení a propagandě. Myslím, že zrovna vy jste to neměla zapotřebí. Žijete zdravě, sportujete a nejste nemocná,“ napsal jí fanoušek Petr.

„Moc si vás vážím, paní Vondráčková. Za tudle propagandu očkování ale rozhodne ne,“ kritizuje ji další pisatel. A jiní pak nechápou, proč se o rozhodnutí očkovat se mluví veřejně. „Vaše volba, nechte se třeba třikrát, proč sdílíte svá rozhodnutí na veřejných sítích?“ ptá se fanynka Monika.

Slova fanoušků Helenu Vondráčkovou nepříjemně zaskočila. Především pak to, že očkování dělá reklamu a že jí za to snad někdo zaplatil. „Překvapila mě reakce některých diskutujících, kteří mě nařkli z propagace očkování za úplatu. Proti takovým názorům se musím velmi ostře ohradit, protože se mě dotkly,“ vzkázala zpěvačka.

„Mrzí mě, že vy, kteří takový postoj zastáváte, za vším hledáte jen peníze a neberete v potaz, že jsem tímto vyjádřením pouze sdílela své zkušenosti s očkováním s nadějí na návrat k normálnímu životu. A to zcela zdarma a bez objednávky,“ dodala rázně Vondráčková.

Témata: Helena Vondráčková očkování Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)