Vězněná Tereza má obavy: V předvečer soudu nečekaný zvrat!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2020 13:33

Terezu H. čeká tento týden klíčový soud. Češka odsouzená v Pákistánu žádá propuštění na svobodu, protože tvrdí, že je nevinná. V předvečer jednání ale přišel opravdu nečekaný zvrat.

Letos v lednu uplynuly dva roky od momentu, kdy celníci zadrželi na pákistánském letišti Češku s téměř 9 kilogramy heroinu v kufru. Terezu H. následně odsoudili k mnoha letům vězení, ona ale tvrdí, že je nevinná. Jak vás stars24.cz informoval, 21. ledna, tedy zítra, se má uskutečnit další soudní stání ve věci jejího odvolání proti trestu.

Potvrzují to i zdroje přímo z Pákistánu. „V případu modelky Terezy bylo nařízeno jednání na 21. ledna, ale soudce, který Terezu vyslechne, se změnil. Tereza o tom byla informována dopisem a doufá v to, že během lednového stání dosáhne svého propuštění,“ konstatoval zdroj serveru blesk.cz.

Na místo Ašgara Dogara, kterého si nyní nechává v záloze, byl nově jmenován Šahíd Mahmúd Abbásí. Tereza se tím ovšem nenechala nijak rozhodit a nadále věří, že dosáhne kýženého výsledku.

„Podle mého zdroje z věznice Tereza napsala dopis svému novému právníkovi a vyjádřila mu plnou podporu,“ prozradil zdroj zmíněného webu. Podle zákulisních informací vstoupila do nového kalendářního orku s nadějí, že bude propuštěna. Jedna ze spoluvězeňkyň jí údajně řekla, že se letos určitě dostane na svobodu.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu