Smrtelná nehoda autobusu v Praze: Jeden mrtvý, tři zranění!

Policie zasahuje u nehody autobusu v Praze (12.2.2020)

Autor: stars24.cz, ČTK

12. února 2020 8:26 | Aktualizováno: 12. února 2020 9:03

Při nehodě autobusu a osobního auta v Bucharově ulici v pražském Motole zemřel dnes ráno jeden člověk. Další tři lidé byli zranění, z toho dva těžce. Všechny oběti jsou z osobního auta. Na místě zasahoval vrtulník záchranářů. Vyplývá to z informací pražské záchranné služby a policie. Provoz v místě nehody je řízen kyvadlově.

Zprávu o vážné dopravní nehodě v Bucharově ulici dostala policie kolem 07:15. "Okolnostmi této dopravní nehody a mírou zavinění jednotlivých účastníků se zabývají policisté z oddělení dopravních nehod," sdělil policejní mluvčí Jan Rybanský.

U nehody autobusu a osobního vozidla zasahují dvě jednotky pražských hasičů. Zajišťujeme nehodu, při které došlo ke zranění osob. Na místě přistává vrtulník LZS. Spolupracujeme s @PolicieCZ a @zzshmp https://t.co/qglMgXNvlX

— Hasiči Praha ? (@HasiciPraha) February 12, 2020

"Jeden muž a jedna žena byli ve vážném zdravotním stavu, bylo je nutné uvést do umělého spánku a připojit na umělou plicní ventilaci," sdělila mluvčí záchranné služby Jana Poštová. Zranění třetího člověka je podle mluvčí lehké až středně těžké. Prvotní informace záchranářů hovořily o jednom mrtvém a přibližně čtyřech zraněných.

Všechny oběti jsou z havarovaného osobního auta. "V autobuse byl pouze řidič," upřesnil Rybanský.

Témata: Nehody autobusů Dopravní nehody doprava Praha Autobusy