Zeman napaden u voleb: Polonahá žena po něm skočila a křičela “Zeman je Putinova děv..!” + FOTO

Zeman napaden u voleb! Skočila po něm polonahá aktivistka! (12. 1. 2018) 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. ledna 2018 15:24 | Aktualizováno: 12. ledna 2018 15:55

Ve volební místnosti, kde volil prezident Miloš Zeman, se vysvlékla žena a skočila na prezidenta. Zakročila proti ní ochranka.

V místnosti, kam přišel volit prezident Miloš Zeman, se vysvlékla žena, skočila na prezidenta a bránila mu v hlasování. Proti ženě zakročila ochranka. Zeman po incidentu odešel.

Zřejmě jde o první událost dnešních voleb. Zatím nebyly z volebních komisí žádné další incidenty hlášeny. Proč se žena na Zemana vrhla ale není jasné.

Stejně tak není známo, kdo je onou osobou. Pravděpodobně se pokusila překazit hlasování prezidenta, což se jí podařilo. Ochranka, která ženu zpacifikovala, prezidenta vyvedla ze sálu.

Po několika minutách se ale do volební místnosti vrátil a řekl, že je poctěn, protože ho napadla aktivistka skupiny Femen, která napadla i papeže.

Hnutí Femen vzniklo v roce 2008. Hlásalo boj za práva žen, aktivistky protestovaly hlavně za svobodu slova, za nezávislost Ukrajiny a proti ruskému prezidentovi Putinovi. Jedna ze zakladatelek Femen Jana Ždanovová ale již dříve oznámila, že se hnutí v roce 2015 rozpadlo.

Témata: Miloš Zeman prezidentské volby 2018