Vražda u Protivína: Policie dnes o případu prozradí více!

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. září 2021 10:40

Jihočeský Protivín pořádně vyděsila, i když policisté tamní obyvatele ujišťovali, že jim žádné nebezpečí nehrozí. Dnes mají policisté prozradit okolnosti případu vraždy mladé ženy, kterou našli nedaleko zmíněného města.

Již v pátek policisté informovali, že v souvislosti s případem zadrželi podezřelého muže, se kterým probíhají úkony trestního řízení. Právě dnes by se i veřejnost měla dozvědět další podrobnosti.

Po poledni proběhne v Českých Budějovicích tisková konference. Policie v dnešním tweetu již mluví o vraždě, doposud užívala termín násilný zločin.

Jihočeský kraj - Dnes ve 13:00 proběhne v Českých Budějovicích Dvořákova 2 mimořádná tisková konference k závažnému zločinu vraždy mladé ženy, jejíž tělo bylo nalezenu u Protivína. #policiejck

— Policie ČR (@PolicieCZ) September 13, 2021

O případu je zatím známo, že tělo zavražděné mladé ženy bylo nalezeno u zhruba pětitisícového Protivína u zapáleného automobilu značky BMW. 

Kriminalisté pátrali po pachateli od prvního zářijového víkendu, o pomoc přitom žádali veřejnost. Především žádali o záznamy z palubních kamer řidiče, kteří projížděli nedaleko místa požáru automobilu. Rovněž se domnívali, že pachatel mohl v okolí místa činu stopovat. 

Témata: Vražda krimi Policie ČR