VELKÝ LISTOPADOVÝ HOROSKOP: Panny čekají převraty v lásce, Býky zhroucení

Co čeká právě vaše znamení? 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

5. listopadu 2020 9:00

Poslední podzimní měsíc rozhodne o tom, jak moc dokážeme být plodní. Hvězdy přímo určují, že bude nutné táhnout za jeden provaz. Výjimkou nebude ani stálé řešení financí. Ve vztazích můžete být nemile překvapeni. Na konci měsíce nás pohltí energie Blíženců, dychtících po novinkách. Co čeká právě vaše znamení? To se dozvíte ve VELKÉM LISTOPADOVÉM HOROSKOPU!

V listopadu slaví narozeniny tyto známé osobnosti: vicepremiér Jan Hamáček, zpěvačka Helena Zeťová, herečka Marika Šoposká, kandidát na amerického prezidenta Joe Biden a oscarový herec Leonardo DiCaprio.

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, v tomto měsíci můžete mít problémy s tvrdohlavostí. Zejména v pracovní oblasti. Nebuďte tak striktní! Všude se řeší covid, a vy máte přehnaně vysoké nároky. Naopak ve vztazích se budete moci radovat. Hvězdy přejí plnohodnotným vztahům. A co dalšího se bude dít? Nahlédněte do fotogalerie. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, v listopadu máte šanci potkat někoho osudového. Stačí si víc věřit! V pracovní oblasti hrozí tendence k přetěžování. Nadopujte se vitamíny a rozhodně zvolněte tempo. Nařízený home office má něco do sebe! Ve vztazích k vám hvězdy hovoří jasně: Zkuste vykřesat maximum! A co dalšího vás čeká? Nahlédněte do fotogalerie.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, v tomto měsíci budete velmi výmluvní. Není divu, energie úplňku ve vašem znamení dělá své. Jste ve výborné kondici, ale vaše výmluvnost bude mít následky. Vaše drahá polovička žádá výraznou změnu! Jste na to připraveni? A co dalšího můžete očekávat? Nahlédněte do fotogalerie. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, skutečné touhy vás dovedou tam, kam potřebujete. Ale pozor! Faleš vás může potopit až na dno. Se současnou situací se vypořádáváte krušně. Své blízké si držíte od těla a máte pocit, že je musíte chránit. V práci nastanou mnohé změny. A co vás čeká v lásce? Nahlédněte do fotogalerie. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, v listopadu se otevřete mnohým změnám. V pracovní oblasti je váš pohled stále realistický, ale máte chuť na změnu. V lásce budete často měnit své názory a vaše drahá polovička bude chtít vysvětlení. A co dalšího tento měsíc přinese? Nahlédněte do fotogalerie. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, tento měsíc nahlédne do tajemné komnaty, týkající se minulých vztahů. Neupadejte do extrémů! Jednoduchá cesta přeci nevede nikam. Vaše okolí z vás cítí nervozitu a vaše drahá polovička je nezdolná vytrvalostí. A na co dalšího se musíte připravit? Nahlédněte do fotogalerie. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, s listopadem přichází čas na vaše nicnedělání. Bojujete o svůj klid a váš partner se tak stává úhlavním nepřítelem. Možná byste měli jít na chvíli od sebe. Listopadový úplněk pak hlásí vzájemný kompromis. A co dalšího vás čeká? Nahlédněte do fotogalerie. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, v tomto měsíci se naplno projeví vlastní inspirace. Rozmnoží se vaše plány. Ve vašem okolí se však objeví někdo, kdo žízní po vašem neúspěchu. Dávejte si pozor! Vztahy budou divoké a láskyplné, vzájemně budete spokojení. A co dalšího můžete čekat? Nahlédněte do fotogalerie.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, v tomto měsíci byste snáze mohli podlehnout lichotivým, ale ne příliš výhodným nabídkám. Hvězdy signalizují podvod. V lásce jste trochu bezohlední a soustředíte se hlavně na pracovní pokroky. A na co dalšího byste se měli připravit? Nahlédněte do fotogalerie. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, v listopadu kolem vás proudí velké množství energie. Je jen na vás, jak ji využijete. Ve vztazích však malinko uberte. A bez svého partnera nic neplánujete! V práci konečně posbíráte odvahu a vyhlídky jsou více než slibné. A co vás čeká dále? Nahlédněte do fotogalerie.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, v tomto měsíci potřebujete zůstat fit, abyste se mohli postarat o svou rodinu. Zdravé stravování vám pomůže. Ve vztazích nedělejte velké převraty, žárlivost rozhodně není na místě. V pracovní oblasti se držte starých a osvědčených postupů. A co dalšího vás čeká? Nahlédněte do fotogalerie. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, v listopadovém období se zaměříte hlavně na lásku a rodinný život. Ke slovu se bude hlásit milostný apetit, a vy budete reagovat tak, jak se neznáte. Komunikace mezi vámi a partnerem však trochu vázne. V pracovní oblasti se vyptejte tak, jak se věci mají. A co dalšího můžete očekávat? Nahlédněte do fotogalerie.

Témata: horoskop znamení