Dara Rolins konečně prozradila: Tady byl mezi mnou a Patrikem problém, nový přítel existuje!

Dara Rolins 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. září 2018 12:42

Nový přítel zpěvačky Dary Rolins? Rozhodně to nebude bankéř. Bývalá partnerka rapera Patrika Vrbovského je o tom přesvědčena, hledá totiž něco jiného, než hmotné statky.

Dara zatím nového partnera nemá, ví ale, že na ni někde čeká. "Určitě už někde existuje, už na mě někde číhá. Podle je mě hlavní zásada nehledat. Neboť v případě, že budu hledat, stoprocentně vím, že žádného nepotkám," řekla serveru pluska.sk Dara.

"Ale na druhou stranu musím říci, že mě to ani moc netrápí a extrémně si užívám svobodu. Fakt jsem to potřebovala. Vlastně ten poslední rok jsem velmi hluboko v srdci cítila, že jsem na správné cestě k tomu, abychom to řekli nahlas, že to potřebuji, že to chci. Jednoduše, že se náš vztah s Patrikem dostal do stádia, kdy každý musíme jít svou vlastní cestou," dodala.

Prozradila také, že jeden z problémů mezi ním a Rytmusem byl způsob nakládání se soukromím. "Já si chci své soukromí užívat stále na rozdíl od Patrika, který se chce v širokém měřítku o něj dělit. I to byl, dá se říci, problém mezi námi, protože mně to vadí. Zpívám o tom i v písničce Duha: "To, co má patřit jen nám, snažím se před světem skrýt." Napsala jsem to dávno předtím, než jsme se rozešli," uvedla.

Koho si vedle sebe namísto něj nedokáže představit je například bohatý manažer z banky. "V žádném případě a v žádné souvislosti. Nevím, co by musel mít ... A vlastně ani by nic nemusel mít, protože já nepotřebuji, aby mi někdo do života přinesl hmotné statky. Naštěstí je o nás dvě s Laurou postaráno, to dokážu i sama. Mám to vyzkoušené za každých okolností," svěřila se.

"Potřebuji u sebe někoho, kdo bude mít pro mě zajímavou duši a duchovní svět. Věřím, že existují lidé, kteří mě dokáží ještě i dnes vtáhnout do svého světa. Stává se mi to s mými kamarády, se ženami, tak ať mi nikdo neříká, že se mi to nestane s mužem. Ale já jsem v takovém klidu, je mi tak dobře, že když to bude za rok, za dva i za pět, jsem naprosto spokojená a šťastná. A dokonce i kdyby se to nestalo ..." dodala.

Témata: Dara Rolins