Meghan paláci nic nedaruje: Šíří o nás s Harrym lži!

Vévodkyně Meghan 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz, ČTK

4. března 2021 20:20

Americká manželka britského prince Harryho Meghan obvinila Buckinghamský palác z šíření lží o ní a jejím muži. Pár nebude mlčet o svém příběhu, ujistila v televizním rozhovoru, jehož část byla zveřejněna v další upoutávce před jeho nedělním odvysíláním.

V předchozí upoutávce na rozhovor s dvojicí princ Harry mimo jiné řekl, že opuštění života v královské rodině bylo pro něj a jeho manželku Meghan "neuvěřitelně těžké", ale alespoň mají jeden druhého.

Loni v březnu se pár zřekl svých oficiálních povinností coby členů královské rodiny a dal najevo, že dává přednost osobní svobodě a nezávislosti na veřejných financích. Nyní žije se synem Archiem v Kalifornii. V polovině února dvojice oznámila, že čeká druhého potomka.

V rozhovoru s americkou moderátorkou Oprah Winfreyovou v televizi CBS se Meghan vyjádřila k tomu, proč se pár vzdal své role v královské rodině.

"Nevím, jak by mohli očekávat, že po celé té době budeme stále jen mlčet, jestliže Firma hraje aktivní roli v šíření lží o nás," řekla Meghan. Firma (The Firm) je označení, kterým občas sama sebe charakterizuje britská královská rodina.

"A pokud je s tím spojeno riziko, že o něco přijdeme, myslím, že už jsme toho ztratili dost," dodala vévodkyně ze Sussexu.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)