Jennifer Aniston se zcela oddala vztahu s Pittem? Tohle prý udělala!

Jennifer Aniston 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. dubna 2020 13:20

Fanoušci po celém světě by si přáli, aby to Brad Pitt a Jennifer Anistonová dali znovu dohromady. Podle některých informací je sympatická herečka této myšlence zcela oddaná. Neuvěříte, co prý udělala.

Některá zahraniční média dál sledují ničím nepodloženou linku o novém vztahu bývalých manželů Brada Pitta a Jennifer Anistonové. Třeba magazín Star napsal, že obě hvězdy tráví karanténu společně pod jednou střechou. S novou historkou teď přispěchal magazín NW.

Podle něj se hvězda kultovního seriálu Přátelé rozhodla přehodnotit svůj přístup k alkoholu. Pitt nedávno přiznal, že se závislosti na alkoholu zbavil. Pravidelně kvůli tomu navštěvoval schůzky ryze mužské skupiny Anonymních alkoholiků a její součástí zůstal po celý rok a půl. Smysl by to tedy svým způsobem dávalo.

Zdroj časopisu tvrdí, že Anistonová nemá problém s pitím přestat, zvlášť když se prý snaží s Pittem otěhotnět, což je momentálně největší priorita. Tato tvrzení ovšem tvrdě narážejí při konfrontaci s realitou.

Server Gossip Cop je opakovaně v kontaktu se zástupci obou herců, kteří stále potvrzují, že Brad Pitt a Jennifer Anistonová opravdu netvoří pár. Jsou z nich jen opět dobří přátelé.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston