Heidi Klum: Podezření na koronavirus! Jak se cítí?

Heidi Klum 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. března 2020 14:42

Do seznamu známých osobností nakažených koronavirem možná brzy přibude další jméno. Týden už se špatně cítí Heidi Klumová, která se konečně dočkala otestování na přítomnost viru v těle. Jak zvládá pobyt v karanténě?

Ve světě už evidujeme první známé tváře, které se nakazily koronavirem. Prvenství získal americký herec Tom Hanks, který je teď s manželkou Ritou v izolaci v Austrálii. Dnes vás stars24.cz informoval, že pozitivní test měla i někdejší představitelka Bond girl Olga Kurylenko. Na výsledek nyní čeká Heidi Klumová.

„Jako mnoho z vás jsem celý týden nemocná a můj manžel se bohužel po návratu z turné před pár dny cítí podobně. Abychom byli v bezpečí, žijeme odděleně, dokud nedostaneme výsledky našich testů. Nechci šířit virus a riskovat, že se od nás někdo nakazí. Sice bych ho chtěla obejmout a políbit, ale tohle je teď důležitější,“ prozradila na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Heidi Klum (@heidiklum), Bře 14, 2020 v 7:02 PDT

Zároveň apeluje na ostatní, aby se chovali zodpovědně. „Je to divná doba… V těchto chvílích si však uvědomíte, co je opravdu důležité – jsou to vaši milovaní a jejich bezpečí. Jsme v tom všichni společně a je jenom na nás, abychom chránili naše blízké a sousedy,“ radí slavná modelka.

„Prosím, poslouchejte úřady, zůstaňte doma, pokud můžete, a držte si odstup od ostatních lidí, obzvlášť pokud se necítíte dobře. Pozoruji všechno to hezké, co pro sebe lidi po celém světě dělají, a dává mi to naději,“ dodala Klumová.

Témata: Heidi Klum Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)