Rytmus narovinu o synovi: Sanel mi…

Rytmus (Patrik Vrbovský) 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. října 2019 11:53 | Aktualizováno: 5. října 2019 21:07

Rapper Rytmus řádně vytáčí fanoušky tím, jak prezentuje několikaměsíčního syna Sanela na sociálních sítích. Někdy je ovšem dokáže i příjemně překvapit, jako když se nedávno rozhodl přiznat jednu zajímavou věc.

Na chvíli dal rapper Rytmus fanouškům naději, že začne syna Sanela, kterého má s manželkou Jasminou, ukazovat ve vší kráse bez reklam, které přikrývaly jeho tvář. Příznivcům proto pořádně hnul žlučí, když místo koncertu začal na fotografiích s chlapcem propagovat nové album formace Kontrafakt, jejíž je součástí.

„Tak ten už hlouběji neklesne, doteď se to dalo docela chápat, když tu reklamu dával přes celou fotku. Ale vrazit se tomu malému takhle přímo do obličeje… Nevím, nevím,“ vzkázala mu jedna z fanynek poté, co začal opět Sanela překrývat reklamou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Říj 3, 2019 v 9:01 PDT

Rytmus si z toho – zdá se – nic moc nedělá. Nejnovější fotku se synem opět překryl „ochranným prvkem“ a fanoušky si pokusil získat zpátky jinak. Prozradil totiž, co pro něj malý chlapec představuje. „První šéf v mém životě, který mi řídí život,“ popsal otcovský vztah populární rapper.

Jeho manželka Jasmina fanouškům syna neukázala zatím ani jednou. „Neukazujeme ho, protože to tak zatím necítíme. Možná to jednou bude jinak, nevím, ale zatím je ještě tak droboučký, že zkrátka jeho tvář není něčím, co bych chtěla mít na svém Instagramu,“ vzkázala před časem na sociální síti.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič