Nevěra a zrada! Tamara Klusová si musela vyslechnout hnusné věci!

manželé Klusovi 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. května 2019 10:06 | Aktualizováno: 18. května 2019 10:35

Zpěvák Tomáš Klus oslavil před pár dny narozeniny. Jeho manželka Tamara zveřejnila na sociálních sítích dojemné vyznání lásky. jenže někteří fanoušci se začali rýpat v jejich minulosti a vytáhli na ně nepěkné věci!

„Tohle je první fotka, která proběhla světem na počátku vztahu s mým milovaným Tomášem,“ zavzpomínala na Instagramu Tamara. „Dnes je to sedm let, co spolu kráčíme světem.“

Zároveň připomněla, že je to den, kdy Tomáš slaví narozeniny. „A dnes je to zároveň 33 let, co na tenhle svět přišel člověk, který rozdává tolik lásky, radosti a pokory, jako málokdo,“ rozplývala se.

Tím ale své vyznání neskončila. „Děkuju Bohu, že můžu stát po jeho boku a společně růst přes všechny překážky, prohry, bolesti ale hlavně skrz lásku, důvěru, napojení, úctu a pravdivost. Muž mého života. Miluju Tě,“ píše Tomášovi Tamara.

„Kéž každý z nás má po boku člověka, se kterým můžeme v lásce a zároveň ve svobodě kráčet kupředu všem zítřkům. Láska nemá svazovat, láska má být vítr v plachtách našich srdci,“ dodala.

Její slova mnohé dojala, našli se ale i tací, kteří jí to nevěří. „„I když tě podvádí? Nechápu,“ divila se jedna z fanynek. Sám zpěvák totiž před pár měsíci na instagramu zveřejnil prohlášení, ve kterém se mimo jiné přiznal, že byl všem svým partnerkám nevěrný!

Do rýpavé fanynky se ihned pustili fanoušci rodiny Klusů, ona ale svůj názor dál hájila! „Pro mě je tohle neodpustitelný, proto se divím,“ vysvětlovala. A přidala se i další. „Tak Tamara asi taky nemá svědomí čistý, když Tomáše přebrala kamarádce,“ přisadila si další diskutující.

V tu chvíli už to Tamara nevydržela a musela se ozvat! „Bohužel vás zklamu, ale není to pravda! Hezký večer,“ vzkázala Klusová. Její muž totiž původně randil s violloncetistkou Terezií Kovalovou (29), která po rozchodu tvrdila, že „vložila svou důvěru tam, kam neměla“ a že přišla nejen o partnera, ale také o kamarádku.

Jenže ani nařčení ze zrady fanynky Tamary neodradilo. „Já četla, že Tomáše přebrala své nejlepší kamarádce. Ale zase, kdo nechce byt přebrán, tak není, že?!“ zastala se jedna diskutující Tamary a Tomáše.

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus sociální sítě