Lela Ceterová a Karlos Vémola: Zápasník vzal zpátečku?!

Karlos Vémola a Lela Ceterová. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2022 8:39

Českým šoubyznysem v tomto týdnu, který ještě není ani v polovině, otřásl další rozchod. Definitivní konec vztahu s Lelou Ceterovou oznámil Karlos Vémola. Bere snad nakonec zpátečku?

Jak jsme vás informovali, rozrušený Vémola natočil několikaminutové video, které zveřejnil na instagramovém profilu. Na záběrech potvrdil, že vztah se slovenskou partnerkou je u konce, protože mu údajně byla nevěrná. Tento příspěvek ale ještě během včerejšího dne z jeho účtu zmizel.

Následně poskytl vyjádření serveru fightlive.cz, v němž potvrdil, že video z vlastní vůle smazal. Přes svého mediálního zástupce se zmínil, že obecně neprochází lehkým životním obdobím. Vztah s matkou jeho dvou dětí mají provázet neshody.

MMA zápasník také zásadně odmítl jakékoliv obvinění z fyzického útoku na Ceterovou. Podle informací webu isport.cz si ale blondýnka přijela do společné domácnosti pro věci v doprovodu policie, protože má obavy. 

Vémola a Ceterová se už jednou nepohodli a rozešli, později se ale dali opět dohromady a narodil se jim druhý potomek. Stalo se tak teprve počátkem prosince.

Témata: Karlos Vémola Lela Ceterová