Monika Absolonová toho má dost? Mám chuť odjet do jinýho okresu, tvrdí zpěvačka

Absolonová, Monika 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. března 2021 12:30 | Aktualizováno: 18. března 2021 21:55

Zpěvačka Monika Absolonová teď tráví většinu času doma s dětmi a jak sama přiznává, občas je to prostě náročné. Její synové nejsou žádní andílci a tak dokážou i pořádně zlobit!

Zpěvačka Monika Absolonová sice nemůže koncertovat, s fanoušky je ale v kontaktu na sociálních sítích. Před pár dny na instagramu zveřejnila recept na boloňské špagety a video, na kterém tuhle oblíbenou pochoutku vaří doma ve své kuchyni.

„Tak jsem Vám byla v úterý před vařením tak překvapená z toho, že jsem namalovaná, že jsem se párkrát vyfotila... a úplně jsem zapomněla, jak je divný pózovat sama sobě na telefon. Už mi zkrátka není 20 let, abych tohle dělala častěji,“ směje se zpěvačka.

Fanoušky ale ujišťuje, že nemá v plánu tohle dělat pravidelně. „Takže nebojte, nebudu Vás zásobovat selfíčky každý den! I když zítra se Vám asi nafotím, páč mám online vystoupeni a budu díky tomu zase ostříhaná. Člověk se má radovat z maličkostí,“ radí všem Monika Absolonová.

Jak ale sama přiznává, i ona má v současné těžké situaci temnější chvilky. „Kluci zlobí jak blázen, mám chuť odjet do jinýho okresu. Sama. I mamka dnes řekla, ze už je to moc,“ přiznává se smíchem zpěvačka a dvojnásobná maminka.

Témata: Monika Absolonová