Budoucí britský král má nemanželské dítě? William je v šoku!

Princ Charles 9

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 12:55 | Aktualizováno: 1. února 2020 16:20

Až skončí vláda současné královny Alžběty, vystřídá ji na trůnu princ Charles, popřípadě jeho syn William. Teď se ale objevila informace, která může pověsti jednoho z nich dost uškodit. Budoucí britský král má prý nemanželské dítě.

Princ William žil dosud v domnění, že jako nejstarší známý potomek následníka trůnu se jednou také stane hlavou britské královské rodiny. Je však dost dobře možné, že mu princ Charles cosi utajil. Podle serveru cas.sk se z Austrálie ozval třiapadesátiletý muž, který tvrdí, že syn královny je jeho otcem.

Simon Charles Dorante-Day žije u protinožců, ale narodil se v dubnu 1966 ve Velké Británii, kde ho adoptovali Winifred a Ernest, kteří údajně pracovali jako kuchařka a zahradník pro královskou rodinu. Právě oni mu měli vyzradit tajemství – ve skutečnosti má být synem Charlese a jeho nynější ženy Camilly.

Pravdivost svých slov chce dokázat u soudu, který už třikrát odmítl věc vůbec projednat. Před Vánocemi se však Simon obrátil na vyšší soud v Sydney. Vévodu a vévodkyni z Cornwallu chce donutit, aby podstoupili test DNA.

Pokud by se ukázalo, že má pravdu, znamenalo by to, že ho pár počal ve věku 17, respektive 18 let. Simon tvrdí, že si ho Camilla několik měsíců po narození nechala, než ho dala na adopci. Princ Charles ani Buckinghamský palác pochopitelně situaci nekomentují.

Simon se přesto domnívá, že poté, co se obrátil na vyšší soud, v královské rodině zavládla panika. Nedávné setkání na privátním sídle Sandringham, kde se měla řešit budoucnost prince Harryho a jeho ženy, se podle něj ve skutečnosti týkalo jeho.

Témata: Král Charles III. (Karel III.) Princ William královská rodina (gbr)