Meghan a Harry oslovili prostitutky! Další skandál v královské rodině?

Princ Harry a Meghan.

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. února 2019 21:48 | Aktualizováno: 4. února 2019 4:17

Ač se britská královská rodina snaží v mnoha ohledech držet krok s moderní dobou, některé hranice jsou stále nepřekročitelné. Svěží vítr do rodiny v posledních měsících přinesla především manželka prince Harryho.

Vévodkyně Meghan společně s princem Harrym v pátek nečekaně navštívili jednu charitativní organizaci v Bristolu, kde pomáhali se vznikem podpůrných vzkazů adresovaných prostitutkám. Kratičké věty jako „Jsi milována“ a „Jsi statečná“ napsala sama Meghan na banány, které byly součástí potravinových balíčků.

Charitativní organizace One25 pomáhá prostitutkám opustit tento byznys. Meghan začala vzkazy psát zcela spontánně poté, co zaměstnance charity požádala o zapůjčení psacích potřeb. „Máte fixu?“ zeptala se. „Mám totiž nápad.“

Nápad se vzkazy napsanými na banánech prý vévodkyně zaznamenala ve Spojených státech amerických. „Byl to opravdu dobrý nápad, přitom je to jen takové malé gesto,“ popisovala Meghan.

Charitativní organizace královskému páru poděkovala za návštěvu na Twitteru. „Byla to pro nás strašná čest. Všichni máme velký úsměv na tváři,“ vzkázali zástupci charity One25.

Vévoda s vévodkyní nepřerušili svou cestu do Bristolu ani přes nízké teploty a sníh. Ničemu nebránil ani fakt, že je Meghan v pokročilém stádiu těhotenství. Před návštěvou charity dokonce někdejší úspěšná herečka pronesla projev na místní umělecké škole.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)