Primark v Praze otevřel: Nákupní šílenství, lidé si přivstali do fronty! Podívejte se na FOTOGRAFIE!

Primark otevřel první prodejnu v Praze 64

Autor: stars24.cz, ČTK

17. června 2021 9:55 | Aktualizováno: 17. června 2021 11:46

Na otevření prodejny Primark v Praze, první v České republice, čekalo dnes hodinu před zahájením provozu zhruba 30 lidí. Nedočkaví zákazníci měli na Václavském náměstí před obchodem s oděvy vyhrazený prostor. První dorazili dvě starší ženy a muž, přišli nakoupit především dětské oblečení. Irský řetězec znají ze zahraničí, vědí, že v něm lze nakoupit zboží za nízké ceny. Zjistila to zpravodajka ČTK na místě.

První čekající ČTK řekli, že před novou prodejnu dorazili kolem 07:30. "Čekal jsem, že tu budou mladí. Paní byla jednička, já jsem dvojka," uvedl muž, který přijel z Liberce. Další dvě ženy, které přišly mezi prvními, byly obě z Prahy. Primark dříve navštěvovaly v Drážďanech a ve Vídni, jsou rády, že nyní už nebudou muset takto daleko cestovat, řekly.

První Primark v tuzemsku se nachází v nově postaveném polyfunkčním domě, tzv. The Flow Building, který stojí na rohu Václavského náměstí a Opletalovy ulice. Obchod se rozkládá ve třech patrech. Kvůi pandemii koronaviru firma zahájení provozu několikrát odložila. Původně se s ním počítalo už loni v květnu.

Prodejna s plochou 4600 metrů čtverečních se zákazníkům otevře v 09:00. Kromě oděvů, obuvi a doplňků nabídne také kosmetiku a doplňky do domácnosti. Obchod bude otevřený od pondělí do soboty od 09:00 do 21:00, v neděli mezi 10:00 a 20:00.

Témata: primark Praha