MS v hokeji 2021: Českému týmu dorazí posily ze zámoří!

Hokej, ilustrační fotografie

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2021 9:59

Mistrovství světa v hokeji se letos po roční pauze opět uskuteční, trenér Filip Pešán zatím skládá národní tým, který na šampionát pojede reprezentovat. Dočká se velkých posil ze zámoří?

Podle dostupných informací by z NHL mělo opravdu několik hráčů dorazit. "Generálnímu manažerovi české reprezentace Petru Nedvědovi předběžně potvrdilo hned 8 hokejistů ze zámoří, že se připojí k národnímu týmu," uvedl národní tým na twitteru.

Konkrétně by měli dorazit Filip Hronek, Jakub Vrána a Filip Zadina (všichni Detroit), Radim Šimek (San Jose), Libor Hájek a Filip Chytil (oba New York Rangers), David Kämpf a Dominik Kubalík (oba Chicago).

Generálnímu manažerovi 🇨🇿 reprezentace Petru Nedvědovi předběžně potvrdilo hned 8️⃣ hokejistů ze zámoří, že se připojí k národnímu týmu 👏🏻 #narodnitym #jakolev pic.twitter.com/ovXvM7vWYg

— Hokejový nároďák (@narodnitym) May 3, 2021

Mistrovství světa v ledním hokeji se koná v Lotyšsku. Česká reprezentace do něj vstoupí hned v první den programu, tedy 21. května, zápasem s Ruskem. 

V osmičlenné skupině se národní tým potká také se Švédskem, Švýcarskem, Slovenskem, Dánskem, Běloruskem a Velkou Británií. Do vyřazovacích bojů postoupí nejlepší čtyři.

Témata: Hokej MS hokej