Muži chtějí praktické dárky. Vybírejte podle zájmů nebo profese

Muži

Autor: stars24.cz

11. srpna 2020 20:28

(PR článek) Proč se pro muže tak složitě vybírají dárky? Když dojde na narozeniny nebo Vánoce, většina lidí si marně láme hlavu, co koupit mužským členům rodiny nebo přátelům. U žen je to snadné – stačí poukaz na masáž, kosmetika nebo třeba i jen obyčejná svíčka a většinou se trefíte do černého. U pánů je to však o poznání složitější – nebo ne?

Ve skutečnosti jde o to uvědomit si jeden základní rozdíl: Zatímco ženy většinou touží po zážitku, po něčem nevšedním a unikátním, muži uvažují jinak – mají rádi praktické dary, které přispívají k jejich osobnímu i profesnímu životu. Když toto budeme mít na paměti, najednou už nemusí být vůbec tak těžké vybrat vhodný dárek, který nějak souvisí s jeho zájmy nebo profesním zaměřením. Zvlášť pokud uvážíte, že většina mužů se zajímá alespoň trochu o auta, kutilství nebo dobrodružství v přírodě. Pak už stačí jen trochu pohledat na internetu a hned budete mít několik zajímavých nápadů.

Pro motoristy

Každému muži více či méně záleží na tom, jakým autem jezdí. Nemusí to být zrovna milovník rychlých vozů, ale jistě mu není lhostejné, zda je jeho auto na pohled hezké, dobře vybavené a správně fungující. Muži a auta k sobě prostě patří, takže při výběru dárku není od věci podívat se i tímto směrem. Co takhle umožnit jim používat antiradar? Zvlášť skvělé je to pro ty, kteří poněkud bojují s dodržováním rychlosti, nebo se na silnicích pohybují i v rámci svého zaměstnání.

Většina mužů také ocení, pokud jim pomůžete lépe své auto ochránit před krádeží. V dnešní době, kdy se auta často parkují na odlehlých parkovištích, se rozhodně vyplatí vyzkoušet gps monitoring. V případě krádeže budete schopni auto snadno vystopovat ještě dříve, než bude rozebráno na součástky, nebo přesunuto někam za hranice.

Pro kutily

Neplatí to univerzálně, ale řada mužů si ráda všechno dělá samo. Chtějí tak ukázat své schopnosti a baví je se také neustále něco nového učit. A domácí kutilství je k tomu skvělou příležitostí. Proto většině mužů udělá radost nějaké vybavení či nářadí, které ještě nemají. Často už to nebývá zrovna levná záležitost a také se vyplatí poradit se o výběru s odborníkem, ale ukáže to, že jste si dali s výběrem práci. Můžete koupit novou vrtačku, zvolit svářečky nebo se poohlédnout po nějakých novinkách ve světě nářadí a kutilství.

Návštěva hobby marketu vám pomůže udělat si o sortimentu lepší představu. Zorientovat se v nabídce totiž nemusí být snadné, a tak se nebojte oslovit někoho, kdo vám pomůže rozlišit zbytečnosti od skutečně užitečných a praktických kousků. Velmi populární jsou dnes například brusné sady a příslušenství na broušení nožů třeba od firmy KMFS. Zakoupit KMFS můžete snadno na internetu a takový dárek muže jistě překvapí a potěší.

Pro dobrodruhy

V každém muži dřímá touha po dobrodružství. V některém se to projevuje tak, že se rádi odebere na klidné místo, kde dokážou hodiny a hodiny čekat na rybí úlovek, jiní zase touží lozit po skalách nebo sjíždět prudké kopce na kole. Tyto záliby se v muži vyplatí podporovat, jelikož jen tak bude mít jistotu, že rozumíte jeho touhám a potřebám. Pokud váš muž rád chodí do přírody a pozoruje dění kolem sebe, může zkusit vybrat dalekohledy, které mu umožní vidět svět zase z jiné perspektivy. Podobně můžete vsadit i na nějaké sportovní vybavení nebo oblečení.

Nebojte se neúspěchu

Dnes, kdy se dá většina zakoupeného zboží snadno vrátit nebo vyměnit, se není vůbec třeba obávat, že šlápnete vedle. Netrefíte-li velikost, typ nebo zjistíte, že muž už takový dárek má, je možné situaci snadno vyřešit. Muži navíc zřídka bývají dárky skutečně zklamaní. Nezáleží jim na nich tolik, takže můžete maximálně příjemně překvapit, což je jistě dobrá výchozí pozice.

Témata: pr článek Muži