Bomba v nemocnici či MHD? Anonym poslal email, policie přijala opatření!

Policie ČR, Praha

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2021 17:20 | Aktualizováno: 12. února 2021 22:07

Policii dnes zaměstnal anonym, který varoval před možným výbuchem v nemocnici a prostředcích městské hromadné dopravy. Výhrůžka přišla emailem na adresu několika institucí v zemi.

Policisté o výhrůžkách informovali v pátek před polednem. "Na adresy několika institucí v ČR byl doručen anonymní e-mail obsahující informaci, že dojde k výbuchu v jedné z nemocnic a prostředcích hromadné dopravy," uvedli na twitteru.

Na adresy několika institucí v ČR byl doručen anonymní e-mail obsahující informaci, že dojde k výbuchu v jedné z nemocnic a prostředcích hromadné dopravy. @PolicieCZ přijala adekvátní opatření, která nemůže blíže specifikovat a provádí úkony směřující k vypátrání autora výhrůžky.

— Policie ČR (@PolicieCZ) February 12, 2021

Policie přijala adekvátní opatření, jejich podobu však blíže nespecifikovala. Zároveň strážci zákona napsali, že provádí úkony, které by měly vést k vypátrání autora výhrůžky. 

Jelikož je v České republice do neděle nadále v platnosti nouzový stav, autorovi hrozí v případě, že jej policisté vypátrají, přísnější trestní sazba. 

Témata: Policie ČR krimi