Rytmus a Jasmina jdou před oltář: Nevěsta marně vyhlíží ženicha!

Rytmus (Patrik Vrbovský) a Jasmina Alagič 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. května 2019 11:33 | Aktualizováno: 18. května 2019 19:53

Na sobotu připadá termín svatby hvězdného slovenského páru Jasmina Alagič a Rytmus. V romantickém zámku v Pezinku si mají říct ano, ale zatímco nevěsta už je na místě, ženich ještě ne. Vypátrat ho lze alespoň na sociální síti.

Dnes je velký den moderátorky Jasminy Alagič a rappera Patrika Vrbovského alias Rytmuse, na zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy si totiž řeknou „ano“. Ačkoliv si na obřadu nepřejí žádné nezvané hosty a přejí si absolutní soukromí, dočkají se ho jen těžko.

Dokazují to fotografové slovenského serveru topky.sk, kteří sledují poslední přípravy svatby. Proto se jim podařilo zachytit Jasminu, jak včera krátce po osmnácté hodině dorazila v luxusním automobilu do zámeckého hotelu.

A nebyla sama. Doprovázela ji milovaná sestra Alexandra se synovcem Jasminy, dobrá kamarádky nevěsty Gabriela Drobová a módní návrhář Milan Švingál. Ti všichni na místě přespali, ovšem po Rytmusovi nebylo ani stopy. Zalekl se snad svatby a utekl těsně před oltářem?

Kdepak, ozval se totiž na sociální síti, kde se dojemně vyznal z lásky ke Slovence balkánského původu. „Mám pocit, že za poslední rok žiju v nějaké pohádce. Žena, která mi změnila život jedním nevinným střetnutím,“ napsal populární rapper k jejich úplně první společné fotce.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Kvě 17, 2019 v 5:06 PDT

 „Stačilo pár sekund a věděl jsem, že můj život už nebude jako před tím. Zažívám něco silného, co mně změnilo a denně to sílí víc a víc. Možná mi neuvěříte, ale věděl jsem, že ten nahoře to zařídí tak, abych střetl ženu a do sekundy poznám, že to je žena mého života a máma našich dětí,“ dodal Rytmus.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)