Po svatbě se dějí divy: Dominantní Meghan výrazně změnila prince Harryho!

Meghan Markle a princ Harry 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. února 2019 20:54

Vévodkyně Meghan je nezávislá a výrazně dominantní! A její chování výrazně mění i jejího manžela, prince Harryho!

Dominantní Meghan má podle Jo Hemmingsové, odbornice na vztahy, na Harryho silný vliv. Svého manžela mění – k lepšímu! Behaviorální psycholožka tvrdí, že vévodkyně ze Sussex už prince Harryho donutila přestat kouřit, navíc už nechodí na párty a zkouší jógu.

Je přesvědčena, že veřejnost chce pro Harryho silnou ženu, protože on sám je považován za „zranitelného". Expertka na seznamování také dodává, že i když se tento královský pár nemusí zdát tak „vhodný“ jako Kate a William, zdá se, že mezi nimi panuje větší vášeň.

„Je to velmi dominantní žena. Chceme chránit Harryho, vždy jsme ho chtěli chránit. Chtěli jsme pro něj silnou ženu, silnou ženu,“ popisuje, jak veřejnost vnímá mladšího ze synů Charlese a Diany. A zdá se, že Meghan je pro něj opravdu ta pravá!

Historička Kate Williamsová, že Meghan bývá označována za „typickou dívku z Kalifornie" se zdravým životním stylem a zdravými zájmy, které se zřejmě přenesly i na prince.

Obě expertky se ale shodují na tom, že bouřlivá romance mezi vévodou a vévodkyní ze Sussexu vypadá velmi vášnivě. Thorntonová popsala pár jako „dokonale šťastný". Hemmingsová dodala, že mezi sebou mají „úžasný a důvěrný vztah".

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)