Zuzana Belohorcová přiznala: Návrat na Slovensko není podle představ!

Zuzana Belohorcová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2021 11:48

Zuzanu Belohorcovou před nedávnem zlákala jedna pracovní nabídka zpátky na Slovensko, kde je ale odloučená od rodiny. Právě to je ten hlavní důvod, proč návrat domů neprobíhá zrovna podle jejích představ.

Zuzana Belohorcová už má dlouhá léta s rodinou zázemí v zahraničí. Nejprve to byly Spojené státy, odkud se nedávno přestěhovali do Španělska. Ona sama pak kývla na nabídku účinkovat v televizní show a na přechodnou dobu se vrátila do rodné země. Návrat si ale asi představovala trochu jinak.

„Za celé to období, co jsem tady na Slovensku, jsem se ještě pořádně nevyspala. Je to asi tím, že jsem myslí stále s mojí rodinou, s manželem a s dětičkami, které mi moc chybějí,“ přiznala na instagramu.

I ve volném dni, kdy by si mohla přispat, je tak prý brzy vzhůru. „Nedá mi to a vstávám každé ráno v 7 se Salminkou a s Nevkom a vyprovázím je do školy alespoň po telefonu,“ prozradila fanouškům.

„Upřímně, taková dlouhá odloučení jsou těžká, na druhé straně člověk všechno přehodnotí a hodně věcí si uvědomí a utvrdí se jen v tom, kde je jeho místo. To moje je bezpodmínečně s mojí milovanou rodinou,“ konstatovala Belohorcová.

Témata: Zuzana Belohorcová