Milan Kňažko: Po trápení s covidem se poprvé zjevil na veřejnosti!

Milan Kňažko 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. listopadu 2020 13:30

Milan Kňažko už má koronavirovou nákazu za sebou a rozhodně na to nemá dobré vzpomínky. Proto je jistě rád, že už se může věnovat i příjemnějším věcem. Dokonce se opět ukázal na veřejnosti.

Zatím nejslavnějším slovenským pacientem s covidem-19 je Milan Kňažko, který se měl údajně nakazit v Česku. Ať to bylo jakkoliv, známý herec strávil jedenáct dní v nemocnici, protože se u něj nemoc neobešla bez komplikací.

I když ho lékaři propustili domů již před časem, zcela fit ale tou dobou pochopitelně ještě nebyl. To možná není ani teď, už si ale troufl na první veřejné vystoupení. Objevil se v pořadu Sedem televizní stanice Joj.

Upozornil na to slovenský server pluska.sk, podle kterého bývalý politik dokonce vypadal lépe než před několika měsíci, tedy i před nákazou koronavirem, a to především proto, že shodil vousy.

„Pan Kňažko se těšil, že může být mezi svými, říkal, že se zdravotně cítí dobře. Trošku měl ještě změněné hlasivky, ty se musí ještě zahojit. Jinak sršel humorem a byl šťastný,“ řekl webu zdroj ze zákulisí televize.

Témata: Milan Kňažko