Simon Cowell si zlomil páteř: Po operaci poslal lidem jasný vzkaz!

Simon Cowell 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. srpna 2020 10:48

Simon Cowell bude muset být po zbytek letošních letních prázdnin v naprostém klidu. O víkendu si totiž po pádu z kola zlomil páteř. Už se ale cítí lépe, o čemž svědčí i vzkaz, který poslal fanouškům.

Jak vás stars24.cz o uplynulém víkendu informoval, obávaný porotce talentových soutěží Simon Cowell si přivodil vážný úraz. V Los Angeles upadl z nového elektrokola a přelámal si páteř, musel proto podstoupit operaci.

Zákrok podle všech indicií dopadl dobře, protože slavný Brit se již na sociálních sítích spojil s fanoušky, aby okomentoval, co se stalo. Humor ho přitom neopustil. „Dobrá rada… Pokud si koupíte elektrokolo, přečtěte si nejprve manuál. Já si zlámal část páteře,“ uvedl na twitteru.

And a massive thank you to all the nurses and doctors. Some of the nicest people I have ever met.Stay safe everyoneSimon.

— Simon Cowell (@SimonCowell) August 10, 2020

Tam také poděkoval příznivcům za zprávy a přání brzkého uzdravení. A nejenom jim… „Velké poděkování patří všem sestřičkám a doktorům. Jsou to ti nejmilejší lidé, které jsem kdy potkal,“ konstatoval.

Cowell si ublížil již před třemi lety, když upadl ze schodů ve svém londýnském domě. Kvůli nynějšímu zranění bude chybět v porotě soutěže America‘s Got Talent, kde za něj musejí hledat náhradu.

Témata: Simon Cowell