Meghan a Harry to zarazili! Hasiče v první linii poslali někam!

Princ Harry se svou Meghan 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. dubna 2020 13:03

Australští hasiči mají v posledních měsících plné ruce práce. Před epidemií koronaviru bojovali s ničivými požáry, které sužovaly jejich zemi. V té době se obrátili s jistou žádostí na prince Harryho a jeho ženu Meghan. Čeho se dočkali?

Celý svět - včetně prince Harryho a jeho ženy Meghan - momentálně řeší globální pandemii koronaviru. Ještě před pár měsíci se upíraly zraky lidí do Austrálie, kde faunu i floru devastavovaly ničivé požáry. Všichni drželi palce hasičům v boji s tímto nezdolným živlem. 

Australští hasiči měli dle dostupných informací jednu konkrétní prosbu na vévodu a vévodkyni ze Sussexu. Po jejich synovi Archiem, který za necelý měsíc oslaví první narozeniny, chtěli pojmenovat hasicí letoun. Se zlou se potázali.

Podle webu telegraph.co.uk hasičům Harry a Meghan nic takového nedovolili. Létající tanker s vodou musel být pojmenován jinak, pár konstatoval, že Archieho veřejný život ještě nezačal, a tak něco takového není možné.

Princ a jeho manželka prvního dne oficiálně přestali být členy britské královské rodiny a začali žít jako soukromé osoby. Jako nový domov si nakonec vybrali kalifornské Los Angeles.

Témata: Princ Harry Meghan Markle