Bruce Willis a Demi Moore po 20 letech zase spolu? Karanténa dokáže divy!

Bruce Willis a Demi Moore s rodinou 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. dubna 2020 13:06

Je to už dvacet let, co se rozvedli herci Bruce Willis a Demi Mooreová. Teď to ale vypadá, že díky karanténě jim to zase začalo klapat. Celá jejich rodina se totiž sešla pod jednou střechou.

První manželkou Bruce Willise se po krátkém románku stala v roce 1987 herečka Demi Mooreová. Jejich vztah vydržel 13 let a skončil v roce 2000 rozvodem. Oba bývalí manželé se však i nadále stýkají a společně vychovali tři dcery. 

Důkaz o tom, že dvacet let po rozvodu je mezi nimi všechno v naprostém pořádku obě hollywoodské hvězdy poskytly v těchto dnech na svých profilech na sociálních sítích. 

Jak Willis, tak Mooreová zveřejnili na instagramu fotografii celé rodiny, která se rozhodla trávit karanténu společně. Na snímku tedy nechybí jejich tři dospělé dcery Rumer, Scout a Tallulah.

Rozhodně to ale neznamená, že by to bývalí manželé dávali znovu dohromady. Willis, který se v březnu 2009 podruhé oženil - jeho vyvolenou se stala o 22 let mladší modelka Emma Hemingová, se kterou má další dvě dcery - je dál věrný své ženě.

Témata: Bruce Willis Demi Moore