Harry a Meghan se dočkali: Hollywood si konečně vzpomněl!

Vévodkyně Meghan s princem Harrym 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 14:59

Jeden z nejslavnějších párů současnosti má kontakty v Hollywoodu nejen díky vévodkyni Meghan, která se herectví dříve věnovala. V Los Angeles si na odpadlíky z britské královské rodiny konečně vzpomněl. Jakou nabídku dostali?

Když se princ Harry s manželkou Meghan rozhodli opustit řady britské královské rodiny a usídlit se v Severní Americe, vzhledem k někdejší herecké kariéře vévodkyně se možná čekalo, že lidé z Hollywoodu je přijmou s otevřenou náručí. První hvězda filmového průmyslu se k nim teď hlásí, překvapivě jí však pojí přátelství s Harrym.

Australská herečka Margot Robbie, která hrála třeba ve Vlkovi z Wall Street, se s ním z dob svého pobytu v Londýně. „Znám prince Harryho už nějakou dobu a je to opravdu skvělý chlap. Vím, stejně jako kdokoli, jak velké je rozhodnutí přesunout se přes půl světa,“ nechala se slyšet.

Prostřednictvím magazínu Harper‘s Bazaar teď nabízí páru setkání. „Není to něco, co lze brát na lehkou váhu. Pokud se chystají strávit v Los Angeles více času, rádi bychom s nimi povečeřeli,“ vzkazuje Margot.

Robbie není první celebritou, která směrem k vévodovi a vévodkyni ze Sussexu natáhla pomocnou ruku. Světoznámá popová zpěvačka Madonna jim nabídla k pronájmu svůj byt v New Yorku. Harry a Meghan jsou však zatím spokojeni v Kanadě.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Margot Robbie