Vévodkyně Meghan: Trpká slova ženy, která zažila peklo!

Meghan Markle 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. prosince 2019 10:03

Když se vdávala za prince Harryho, nejspíš ještě vévodkyně Meghan - na rozdíl od jiných - netušila, co ji v britské královské rodině čeká. Jaká jsou slova ženy, která zásluhou monarchie zažila opravdové peklo?

Vévodkyně Meghan se loňským sňatkem s princem Harrym dostala do nelichotivé pozice, jelikož je pod neustálým drobnohledem médií i obyčejných Britů. Zdaleka přitom není první ženou, která si poté, co se do britské královské rodiny přiženila, prochází podobným peklem. Být naživu, mohla jí o tom tchyně Diana povyprávět.

Lidmi milovaná princezna je ale už více než dvě desítky let po smrti, a tak se do role pomyslné rádkyně jmenovala vévodkyně Sarah, které Britové lidově přezdívají Fergie. Bývalá manželka prince Andrewa si totiž také zažila leccos, a tak podle slovenského serveru pluska.sk s manželkou prince Harryho soucítí.

„Pro Meghan to musí být těžké, soucítím s ní. Vím, že je moderní a skvělá. Předtím byla slavná. Proč nemůže být Meghan pro ostatní skvělá? Proč nemůže být oslavovaná,“ ptala se vévodkyně z Yorku v rozhovoru pro portál thesun.co.uk.

Pro rady k ní maminka malého Archieho ale chodit nemá. „Nemám tendenci radit, protože je to vždy vyňaté z kontextu, ale prošla jsem si to v Meghaniných botách a stále v nich i jsem. Vždy existují špatná období plná negativity. Je to smutné a únavné. Znepokojuje mě to šikanování a omlouvám se za bolest, kterou musí překonat, protože já jsem tím prošla také,“ dodala Sarah.

Témata: Meghan Markle Sarah (vévodkyně z Yorku) královská rodina (gbr)