Nezodpovědná vévodkyně Meghan? Archieho zbytečně vystavila nebezpečí!

Meghan Markle, princ Harry a Archie 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. listopadu 2019 10:43 | Aktualizováno: 12. listopadu 2019 5:20

Vévodkyně Meghan to od ostatních maminek dost možná pěkně schytá za to, jakému nebezpečí vystavila malého Archieho. Najevo přitom vše vyšlo až po několika měsících od chvíle, co se to stalo.

V těchto dnech má vévodkyně Meghan s rodinou v plánu cestu na dovolenou do USA, kde se narodila. Pro manželku prince Harryho to nebude letošní první cesta do rodné země. Už v létě se tam vydala na otočku, aby podpořila kamarádku Serenu Williamsovou ve finále tenisového US Open. A necestovala tam sama, jak se teď ukázalo.

Sama tenistka v nejnovějším rozhovoru prozradila, že s Meghan už tehdy cestoval i malý Archie. „Letěla celou tu cestu s novorozencem, aby mě viděla hrát v New Yorku, a tu samou noc letěla zpátky. Já bych něco takového nejspíš neudělala,“ řekla Williamsová pro Access Hollywood.

Zatímco Serena označuje svou dobrou kamarádku za tu „doslova nejsilnější osobu“, kterou zná, fanoušci, a především maminky, budou dost pravděpodobně jiného názoru. Nedá se vyloučit, že vévodkyni budou cestování s malým dítětem vyčítat.

Ačkoliv většina leteckých společností povoluje přepravu kojenců starších 14 dnů, obecně se však nedoporučuje létání s dětmi mladšími třech měsíců. Právě tolik bylo Archiemu v době, kdy s ním Meghan cestu do Států podnikla. Malé děti jsou přitom citlivé na tlakové změny v letadle a náchylnější k možným infekcím. Vévodkyně tedy syna celkem zbytečně vystavila nebezpečí.

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor Serena Williamsová královská rodina (gbr)