Vévodkyně Meghan si utrhla ostudu: Už to ví i královna!

Meghan Markle a Alžběta II. 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. července 2019 18:29

Vévodkyně Meghan je kvůli gramatice po celém světě pro smích, a tak se rozhodla zasáhnout královna Alžběta, která o negativní popularitě slyší velice nerada. Je až skoro záhadou, že osoba, která dělá jednu chybu za druhou, má vést redakci světoznámého magazínu.

Instagram je oblíbenou komunikační platformou vévodkyně Meghan, právě tam před pár dny oznámila, že se stala hostující editorkou zářijového britského vydání magazínu Vogue. Zatímco jeho redakce disponuje korektory, kteří případné chyby v textech opraví, než jde časopis do tiskárny, na sociálních sítích si manželka prince Harryho musí dát pozor sama.

Jak se však ukazuje, Američanka není vždy ostražitá. Příspěvky na zmíněné sociální síti bývají plné hrubek a chyb, jako kdyby řádil pověstný šotek. Zděšeni jsou z toho nejen občané, ale i mediální experti.

„Stále dělá na Instagramu jednu chybu za druhou,“ prohlásila pro E! News expertka Melanie Bromleyová, která upozorňuje i na existenci stránky, která na jazykové přešlapy vévodkyně upozorňuje. Dosah královského páru ze Sussexu přitom není malý, na Instagramu je sleduje 9 milionů lidí.

O trapných chybách vědí i v Buckinghamském paláci, možná i proto si královna Alžběta pozvala svého vnuka Harryho a jeho manželku Meghan na své letní sídlo, skotský zámek Balmoral, kde panovnice tradičně tráví dovolenou.

„Může to být dobrá příležitost si o tom popovídat stranou od šílených lidí. Myslím, že během poklidných procházek podél řeky jí dá královna pár dobrých rad,“ řekl serveru Fabulous Digital královský expert Phil Dampier.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. královská rodina (gbr) Vogue