Sylvester Stallone (73) DOVOLENKUJE se sexy dcerami v Chorvatsku!

Sylvester Stallone a jeho holky 18

Autor: Jan Novák, stars24.cz

20. července 2019 16:11 | Aktualizováno: 22. července 2019 18:01

Sylvester Stallone s rodinou přijel do ráje Čechů! Přestože Chorvatsko čekalo špatnou turistickou sezonu, zdá se, že je nyní ideální destinací pro hollywoodské celebrity. "Rocky" či "Rambo" přistál na letišti ve Splitu se svou ženou a dcerami, který zde oslaví své 73. narozeniny.

Herec a režisér Sylvester Stallone tradičně tráví léto částečně v Itálii. Na letošní prázdniny ale vybral pro letní radovánky pro Čechy známé Chorvatsko! Kdo jste byli první týden v červenci v této oblibené destinaci Čechů, mohli jste potkat slavného Rockyho nebo Ramba i se svými dcerami.

Vypadá to, že zde chtěl oslavit své 73. narozeniny. Sly i se svou ženou Jennifer Flavin a dcerami Sistine Rose (21), Sophie Rose (22) a Scarlet Rose (17) přistáli s letadlem přímo u Splitu na letišti Zračna Luka, odkud opluli na svou černou jachtu Meira.

Hollywoodská rodina přiletěla do Dalmácie z Benátek. Dovolenou v  Chorvatsku si vybrali patrně podobně jako Jon Bon Jovi, aby se plavili od ostrova k ostrovu a prozkoumali zdejší přírodní krásy. Hollywoodský herec si vybral 50metrovou plachetnici se šesti kajutami, vířivkami a saunami. Nudit se dle deníku Gloria nebudou. Loď je vybavena poměrně bohatě. Disponuje čluny, kanoemi a potápěčským vybavením. V tomto období dle deníku vychází tahle jachta při pronájmu na týden na 133.000 eur (3,6 milionů korun). 

Témata: Sylvester Stallone Scarlet Rose Stallone Sistine Rose Stallone Sophia Rose Stallone Chorvatsko Jennifer Flavin