ŠOK! Tajný románek hvězd Pretty Woman: Co skrývají Richard Gere a Julia Roberts?

Julia Roberts a Richard Gere 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. června 2019 12:32

Hollywoodské hvězdy Richard Gere a Julia Roberts tají, že se jejich vztah z komedie Pretty Woman stal skutečností i mimo filmové plátno? Tvrdí to některá zahraniční média, která baží po prvotřídní senzaci. Co je na tom pravdy?

Herci Julia Roberts a Richard Gere utvořili pár v legendární romantické komedii Pretty Woman, která je populární po celém světě včetně Česka. Některá zahraniční média však tvrdí, že se jejich vztah přenesl i do osobní roviny.

Kupříkladu server Globe nedávno uveřejnil článek, jehož bombastický titulek mluví o tajném románku mezi Gerem a Roberts. V něm se uvádí, že oba herci pro sebe mají slabost, ačkoliv jsou oba šťastně ženatí, resp. vdaní.

"Julia a Richard cítí jeden pro druhého. Sice jsou oba v manželství a neudělali by nic, aby to zničili, to ale nemění nic na tom, že jsou to spřízněné duše," konstatuje ve článku zdroj z jejich okolí. 

Julia se dle informátora často obrací na Richarda, jelikož její 17 let trvající manželství s Danny Moderem je velice turbulentní. I Gere se údajně obrací na svou kolegyni z legendární komedie a žádá jí o rady. 

Podle serveru Gossip Cop, který se zabývá vyvracením spekulací o celebritách, je to však snůška nesmyslů. Gere a Roberts jsou od natáčení Pretty Woman samozřejmě dobří přátelé, ale o jejich tajném románku neexistují žádné spolehlivé důkazy. Server dokonce kontaktoval osobu z jejich okolí, která jakákoliv tvrzení na toto téma odmítla.

Témata: Richard Gere Julia Roberts