Křest malého Archieho se blíží: Kdo prosí o usmíření a pozvánku?

Thomas Markle mladší

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. června 2019 8:42

Spletité vztahy rodiny vévodkyně Meghan svým způsobem komplikují také blížící se křest malého Archieho. Události by se totiž moc rádi zúčastnili i někteří její příbuzní, se kterými si Meghan v poslední době zrovna nepotykala. Kdo prosí o pozvánku?

Jak už jsme vás informovali, někdy v první polovině července se mají uskutečnit křtiny malého Archieho, přičemž rodiny ani jednoho z rodičů nebudou kompletní. Princ Harry bude jistě postrádat královnu Alžbětu, vévodkyně Meghan se nejspíš bude muset obejít bez otce a nevlastního bratra.

Právě dvaapadesátiletý Thomas Markle Jr. by se rád opět vetřel do přízně mladší sestry a jako ideální příležitost ke znovushledání s Meghan vidí právě křtiny malého Archieho. On sám si však v minulosti přivřel dveře k vévodkyni, když o ní spolu s otcem hned několikrát nelichotivě promluvili do médií.

„Nevím, jestli budu pozvaný nebo ne, nedokážu říct, jestli už si Meghan řekne: ‚A dost! Chci svou rodinu zpátky ve svém životě,‘“ řekl Thomas pro britský Daily Star. „Bylo by to skvělé, ale nevím. Samozřejmě bychom tam všichni chtěli být, je to velká událost,“ vysvětloval náhlý obrat.

Thomas, který svou aktuální životní situaci popisuje jako osobní křížovou výpravu, se domnívá, že nastal pravý čas na usmíření. „Myslím, že už to stačilo, je na čase, abychom se usmířili,“ dodal na závěr. Zdali Meghan jeho přání vyslyší, však zatím není jasné.

Témata: Thomas Markle mladší Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry královská rodina (gbr)