Tajemství Marka Ebena: Proč se nikdy nerozvede se svou ženou?

Eben, Marek 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. května 2019 17:48 | Aktualizováno: 20. května 2019 10:39

Moderátor Marek Eben sice patří k nejoblíbenějším moderátorům a největším českým celebritám, přesto se kolem něj neobjevují žádné skandály! Už dlouhých 37 let žije ve šťastném manželství s bývalou herečkou Markétou Fišerovou! Teď prozradil, v čem tkví jeho tajemství úspěchu!

Marek Eben přiznává, že je velmi konzervativní a že nemá ve svém životě rád změny. Možná i proto 40 let vystupuje s kapelou Bratři Ebenové, 36 let hraje v Ypsilonce, 21. rokem moderuje pořad Na plovárně, 20 let je jeho jméno neodmyslitelně spojeno s Mezinárodním festivalem v Karlových Varech.

Nemluvě o tom, že 12 let pracuje pro pořad StarDance a 10 roků vydržel moderovat soutěž O poklad Anežky české. A možná i proto nikdy ani neuvažoval o rozvodu se svou manželkou Markétou! Právě jeho povaha přispěla k tomu, že je z nich jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu!

Jako příklad toho, že nemá rád změny, zmínil například přestavování nábytku v pokoji. „Jsou ženy, které milují přestavování nábytku - no, to by mě úplně zabilo! Já si myslím, že kdyby Markéta neměla svůj handicap, že by to asi dělala. Ta má ráda změny, nebo je ráda, když se něco buduje nebo staví. Já nic. Proboha, nechte to bejt, tak jak to je. A ještě když to funguje, nechte to fungovat, nic s tím nedělejte," smál se v rozhovoru pro Český rozhlas.

O své ženě a jejich vztahu toho prozradil ještě víc! „My jsme si s Markétou říkali, že kdyby s náma dělala Helenka Třeštíková ty Manželské etudy, že by se oběsila, protože u nás se neděje nic. Nuda, nekonečná bezbřehá nuda,“ prozradil Eben. „Asi jsem taková konzerva," dodal s tím, že právě tak to má rád.

Témata: Marek Eben