Píseň Karla Gotta a jeho dcery Charlotte trhá rekordy! Fanoušky ale pořádně vyděsila!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. května 2019 8:53

Nová píseň Karla Gotta a jeho dcery Charlotte má u Čechů neuvěřitelný úspěch! Doslova trhá rekordy na Youtube, z čehož má radost i jeden z jejích autorů, zpěvák Richard Krajčo. Jenže fanoušci v ní vidí víc než obyčejnou píseň otce s dcerou!

„Dnešní hvězdou Youtuberingu v Brně by měl být Karel Gott ? možná mě Kazma Kazmitch opraví, nebo nějaký hophiper, ale 1 000 000 na YT za 42 hodin a 40 minut?“ podivoval se zpěvák skupiny Kryštof na facebooku,

Podle něj prostě na Karla Gotta jen tak někdo nemá! „Je to král. Gratuluju!!!“ nešetří chválou Krajčo. Fanoušci samozřejmě oceňují i jeho podíl na úspěchu! „Richarde tu melodii, aranžmá i text... napsal jste to skvěle!!! Karel je třešnička na dortu, která na to jen posvítila. Vy jste tvůrce a tady opravdu smekám, Nádhera,“ rozplývala se jedna z fanynek.

„Nejsem v tom sám. Všichni odvedli supr práci,“ připomíná skromně Krajčo.

V tuto chvíli má píseň na YouTube už víc než 1,4 milionu shlédnutí a nejen příznivci Gotta jsou z ní naměkko! Zároveň se ale obávají, že song je předzvěstí konce!

„Cítím v tom loučení s rodinou ze strany Gotta,“ píše například jedna z fanynek. „Mám takový pocit, že se s náma pomalu loučí,“ přidává se další.

„Ta píseň mrazí!!! Připadá mi to že MISTR KAREL GOTT se loučí! Krásný duet s dcerou, ale o to smutnější. V podání jiných interpretů by píseň vyzněla jinak. Mistrovi přeji pevné zdraví a stéle úžasný hlas,“ vzkázal Gottovi pan Vladislav.

Témata: Karel Gott Charlotte Gottová