Gulaši, uteč od Erbové! radil Řepka. Neuvěříte, co místo toho udělal!

Vlaďka Erbová vyrazila se synem a Michalem Gulašim do ZOO 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. dubna 2019 9:20 | Aktualizováno: 23. dubna 2019 11:30

Tomáš Řepka mu radil, aby co nejrychleji unikl ze spárů Vlaďky Erbové, Michal Gulaši místo toho svůj vztah s modelkou posunul na novou úroveň. Nechal si totiž udělat stejné tetování, jaké má ona, a podle některých indicií ji možná požádal i o ruku.

Důkazem toho, že Vlaďka Erbová a Michal Gulaši zažehnali nevěru, má být… tetování. Nápis „ILY“, který si oba nechali vytetovat na ruku, totiž neznamená nic jiného než „I Love You“, tedy anglický překlad fráze „miluji tě“. S fotografií se modelka pochlubila na Instagramu a spustila lavinu dotazů, jak se mezi nimi věci mají.

Jedna z fanynek se třeba zeptala, zdali mají s Michalem do puntíku stejné tetování. „Máme. Jen Michal má jiné ukončení, protože jde na rukávy,“ prozradila Vlaďka plán partnera, který si chce evidentně nechat potetovat celou ruku.

„Mně už nějakou dobu nejde z hlavy ten prstýnek na levém prsteníčku... Zajímavé, že toho si média nevšimla... žádné spekulace o oficialitách?... Asi se to nehodí do krámu,“ zeptala se další z diskutujících. „Má svůj smysl,“ odpověděla Erbová tajemně.

Pravdou je, že Vlaďka má zmíněné tetování už od února. Tehdy jej označila za „první vyjádření citů ke mně od muže, který mi stojí po boku“. Teď se Gulaši „vyjádřil“ opět, když si nechal na ruku vytetovat to samé.

Zdá se tedy, že nedbal rad exmanžela Erbové, fotbalisty Tomáše Řepky, který mu doporučoval, ať co nejrychleji vezme nohy na ramena. „Já už ten styl znám. Za chvíli budeme sledovat telenovelu s názvem rozchod,“ řekl pro eXtra.cz. Zatím to však na rozchod úplně nevypadá.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši