Daniela Peštová pomluvila o svých mindrácích a strachu ze stárnutí!

Daniela Peštová 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. dubna 2019 9:32

Stárnutí se bojí většina žen i mužů.: Obavy mají především ti, kteří se svým vzhledem živí! O stárnutí a vráskách promluvila otevřeně i supermodelka Daniela Peštová!

Danielu Peštovou lze bez nadsázky označit za jednou z nejúspěšnějších českých modelek. Objevila se na titulních stránkách časopisů GQ, Marie Claire, Cosmopolitan, Glamour a Elle. Několik let dělala modelku i pro slavný Sports Illustrated Swimsuit Issue, v němž se dvakrát objevila na titulní straně. Pracovala také pro L'Oréal a Victoria's Secret.

I ona si ale ve svých 48 letech uvědomuje, že čas nelze zastavit! „Před časem se mě v jednom rozhovoru ptali, jestli mi vadí stárnout. Když si vezmete, v jaké brandži se pohybuji a jak moc jsme jako společnost posedlá mládím, předpokládaná odpověď by byla ano,“ přiznala životní partnerka zpěváka Pavola Habery.

„Pravdou ale je, že i když mi nejsou nejistoty a mindráky cizí, strach z vrásek mě až tak neznervózňuje. Tak jestli vám mohu k těm radám o krémech přidat ještě jedno doporučení, pak je to tohle. Když se na sebe podíváte v zrcadle, zaměřte se na to co se vám na sobě líbí, co máte rádi spíš než na to, co vám vadí. Bude to fungovat stejně dobře, ne-li líp než všechny krémy, séra a botoxy světa,“ vzkazuje blonďatá kráska.

Témata: Daniela Peštová