Kolegové Roberta Hlavatého (†50) jsou v šoku! Zpráva o smrti kamaráda je tvrdě zasáhla!

Hudebník Robert Hlavatý

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. března 2019 18:43

Kolegové a kamarádi muzikálového herce a hudebníka Roberta Hlavatého jsou v šoku. Zprávě o tom, že Hlavatý podlehl rakovině, mnohým doslova vyrazila dech!

O smrti na facebooku informoval kamarád zesnulého hudebníka Bořek Slezáček. „Ve Tvém zájmu doufám, Robe, že tam nahoře mají dobré kafe, Bo jinak nevím. V pátek na akci jsem slyšel skvělé dva vtipy o baskytaristech a už jsem nestihl Ti je říct. Škoda, kámo. Zasmál by ses na cestu. Aspoň teď budeš mít dost času cvičit na basu. Nikdy Ti to moc nešlo,“ vzkázal mu na poslední cestu.

Řada známých osobností a kolegů Hlavatého této zprávě nechtěla vůbec věřit. „Ach jo,: posteskla si herečka a moderátorka Eva Decastelo. „Cože?????“ ptal se zoufale herec a moderátor Vlasta Korec.

„Roberte, tomu nemohu uvěřit. Určitě odněkud vykoukneš a budeš se nám smát,“ reagoval na smrt kolegy muzikálový herec Vladimír Marek, kterého diváci znají z filmu Perníková věž nebo z muzikálů Johanka z Arku, Excalibour a další.

„Dnes nás opustil kamarád a kolega Robert Hlavatý věčný optimista! Nikdy nezapomenu na tvoje imitace filmových hlášek a tvůj humor, kterým jsi mě vždycky rozesmál jak na jevišti tak i mimo něj. Odpočívej v pokoji, Robe,“ truchlí herec Lukáš Kellner, který se objevil spolu s Hlavatým v muzikálu  Jesus Christ Superstar.

Robert Hlavatý působil především v muzikálech v divadle Kalich. Diváci jej mohli vidět v Kvasce, Dětech ráje, Bídnících nebo Tajemství. Zahrál si také v seriálu Ulice a moderoval pořad Rockparáda.

Témata: Robert Hlavatý Bořek Slezáček Eva Decastelo Vlasta Korec