Nejsem štětka! Mahulena Bočanová se musela bránit nepříjemným narážkám

Mahulena Bočanová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. března 2019 8:48

Nejstarší řemeslo rozhodně není popisem práce herečky Mahuleny Bočanové, přesto se na sociálních sítích do podobné debaty zapletla. Jako vzorná matka si postěžovala, že ji režiséři stále obsazují do rolí lehkých děv.

Oblíbená herečka Mahulena Bočanová se v tomto týdnu pochlubila na svém instagramovém profilu fotografií v síťovaných punčocháčích. Ačkoliv k ní připojila hashtag #work (práce), pravděpodobně totiž právě něco natáčela, stejně měla potřebu uvést vše na pravou míru.

„Já nejsem štětka, já jsem herečka, jen ty štětky furt hraju,“ vysvětlovala Bočanová v komentáři pod příspěvkem. Předem se tak ohradila, že i když to tak může vypadat, ona rozhodně lehkou ženou není.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#work?????

Příspěvek sdílený Mahulena Bočanová (@mahulena_bocanova_official), Úno 27, 2019 v 11:03 PST

Proč taková obezřetnost? Herečka a moderátorka je totiž především maminkou pubertální dcery Márinky a nepřeje si, aby se o ní dcera doslechla nějaké nesmyslné drby. Zatímco většinu followerů její komentář pobavil, našli se i různí škarohlídové, kteří herecké povolání s nejstarším řemeslem srovnávali.

Pro tuzemské režiséry ale máme pochopení, že Mahulenu do takových rolí nadále obsazují. Ačkoliv teď v březnu oslaví 52. narozeniny, pořád jí to neskutečně sekne. Budeme si ale muset počkat na to, kde se Mahulena jako „štětka“ objeví.

Mezitím ji ale můžeme sledovat třeba v populárním seriálu Modrý kód nebo v divadle. Na jevišti se objevuje třeba v divadelní verzi oblíbené komedie Světáci, v Hybernii zase září v muzikálu Sněhová královna.

Témata: Mahulena Bočanová